شاید نتوان براحتی گفت “نصب حفاظ بد” از عدم نصب آن بهتر است اما قطعا “خرید حفاظ بیکیفیت” نه تنها کارایی لازم را نخواهد داشت بکله دردسرهای خاص خود را مثل نیاز به هزینه بیشتر برای “تعمیر و نگهداری حفاظ” خواهد داشت!
ما قبلا در حفاظ من در یک پست مستقل در خصوص ” ویژگیهای حفاظ خوب ” موارد لازم را بیان کردهایم اما از آنجایی که “تقلب در ساخت حفاظ” زیاد شده بر آن شدیم تا طی یک پست مستقل به ذکر نکات ضروری در این زمینه بپردازیم فلذا اگر فکر میکنید مطالب این پست به کار شما هم میآید با ما همراه شوید.
حفاظ بد
تقلبهایی که ممکن است در ساخت حفاظ صورت بگیرد:
- استفاده از میلگرد و آهن ضایعاتی
- استفاده از مواد اولیه با کیفیت پایین
- مونتاژ کار توسط استاد کار ناشی یا غیر ماهر
- رعایت نکردن اصول ساخت
اینها موارد کلی هست که ممکن است در “ساخت یک حفاظ بد“(بیکیفیت) اتفاق بیافتد.
توضیح بیشتر
۱- جنس حفاظ: متاسفانه برخی از همکاران با هدف کم کردن قیمت تمام شده و “امکان رقابت در بازار” در “ساخت حفاظ” خصوصا “حفاظ شاخ گوزنی” از ضایعات و میلگردهای کششی که از ورقهای ضایعاتی درست میشود استفاده میکنند، مقاومت و عمر مفید این نوع فلز و میلگرد کمتر از آهنآلات نو میباشد.
۲- پوشش حفاظ: باز به جهت کم کردن هزینه تولید از رنگهای با کیفیت پایین و ارزان برای پوشش روی حفاظ استفاده میکنند، قطعا رنگ با کیفیت پایین از ماندگاری و مقاومت خوبی برخوردار نخواهد بود.
۳- ضخامت حفاظ: این مورد خصوصا در حفاظهایی که بر اساس متر مربع، متر طول و یا شاخهای فروخته میشوند، علی الخصوص درباره شاخ گوزنیها بیشتر به چشم میخورد در این شیوه از میلگرد و قوطیهای با سایز پایین برای ساخت استفاده میکنند تا کار سبکتر تمام شود و بعضا بخاطر نداشتن ضخامت لازم، حفاظ از استحکام کافی برخوردار نمیباشد.
۴- استادکار غیر ماهر: برخی همکاران به منظور صرفهجویی در پرداخت دستمزد و کاهش هزینه تولید از استادکار ماهر برای ساخت استفاده نمیکنند و شخصی هم که از مهارت کافی برخوردار نباشد خصوصا در مبحث جوشکاری کار تمام شده با کیفیتی تولید نمیتواند بکند.
۵- عدم رعایت اصول ساخت: برای ساخت یک کار خوب علاوه بر داشتن مصالح مناسب، نیروی آموزش دیده و متبحر بایستی اصول ساخت نیز مو به مو رعایت شود به عنوان مثال در بحث جوشکاری نقطه اتصال بایستی عاری از زنگ ردگی و چربی باشد چنانچه این موضوع رعایت نشود جوش از استحکام لازم برخوردار نخواهد بود و همچنین در بحث رنگ، زیر کار بایستی تمیز و از کثیفی، جرم، چربی، زنگ زدگی کاملا تمیز شود.
پوششی که روی یک محل کثیف قرار بگیرد دوام خوب و قابل انتظاری در مقابل فرسایش ناشی از جریان هوا، رطوبت و حرارت نخواهد داشت.
نتیجهگیری
نتیجه: برای خرید حفاظ مناسب سعی کنید قبل از خرید کاملا آنرا از نظر کیفیت ساخت بررسی نمایید و چنانچه در این زمینه از دانش و تجربه کافی برخوردار نیستید از یک متبحر در این زمینه کمک و مشورت بگیرید.
با محصولات حفاظ من بیشتر آشنا شوید:
اطلاعات مفیدی درباره حفاظ بیان شده
تشکر
عالی
عالی
مطلب جامعی است
تشکر
خیلی خوب
مطلب بسیار خوبی است
مطلب فوقالعاده خوبی در خصوص “خرید حفاظ” است
در واقع راهنمایی جالبی است
تشکر
👏
عالی