توجه: مراقب سارقان باشید!

با توجه به افزایش آمار سرقت و تعرض، ما در حفاظ من تصمیم گرفتیم تا راه‌های مقابله با سارقان را با شما عزیزان مجدداً مرور کنیم. در پست‌های قبلی مانند “بهترین راه برای مقابله با سارقان” و “پیشگیری از سرقت در تهران” به طور مفصل در این زمینه صحبت کردیم. اما با شنیدن اخبار تاسف‌بار از سرقت‌های خشن که گاهی منجر به قتل قربانی می‌شود، لازم دیدیم که نکاتی را در خصوص حفظ جان و مال شما عزیزان مجدداً یادآوری کنیم.

مراقب سارقان باشید

همه می‌دانیم که سرقت نتیجه ضعف ایمان، فقر، اعتیاد شدید، بیکاری و زیاده‌خواهی است. اینها مواردی هستند که جامعه ما امروز به دلایل مختلف با آنها مواجه است. بنابراین، باید بیش از گذشته مراقب جان و اموال خود از دستبرد آدم‌های ضعیف النفس باشیم. اما چگونه؟

راه‌های مقابله با سارقان:

اینفوگرافی مقابله با سارقان

  1. طمع: طمع به اموال شما یکی از اصلی‌ترین دلایل سرقت است. سارق متوجه اموال ارزشمند شما شده و به طمع بدست آوردن آن اقدام می‌کند. بنابراین، تا حد امکان از نمایش اموال ارزشمند خود، خصوصا در محیط‌های عمومی، بپرهیزید.
  2. استفاده از حفاظ و قفل‌های مطمئن: عدم وجود یا ضعف در استفاده از ابزارآلات حفاظتی مثل حفاظ درب ورودی، حفاظ پنجره، قفل‌های ایمن، دوربین نظارتی، نقاط کور و سیستم‌های هشدار دهنده در ساختمان و خودرو، از علل دیگر طمع سارقان برای سرقت از شما است.
  3. مراقبت از کیف و گوشی: کیف و گوشی از دیگر سرقت‌های پر تعداد این روزها هستند، خصوصا از خانم‌ها. برای مقابله با این پدیده شوم، از تردد بی‌مورد در محیط‌های خلوت و پرخطر بپرهیزید.
  4. مراقبت از خودرو و موتور: تصادف ساختگی یکی از روش‌های سارقان برای سرقت وسیله نقلیه است. در صورت هرگونه تصادف، قبل از ترک وسیله نقلیه، آن را خاموش کنید، کلید را بردارید و حتی‌الامکان درب خودرو و فرمان موتور را قفل کنید.
  5. مراقبت در بازکردن درب منزل: از باز کردن در به روی افراد ناشناس، خصوصا در ساعات خلوت، خودداری کنید.

نکات عمومی:

نکات عمومی مقابله با سارقان

از اموال خود صورت برداری کنید و شماره سریال آنها را یادداشت کنید. اسناد و مدارک و اموال ارزشمند خود را در دسترس قرار ندهید. در مواجه با سارقان مسلح، تا حد امکان مقاومت نکنید، زیرا جان شما شدیدا در معرض خطر است!

نتیجه بحث:

قبل از وقوع حادثه، با رعایت نکات ایمنی، از جان و مال خود مراقبت کنید. چراکه هزینه جبران خسارت بیش از هزینه پیشگیری است.

توصیه برای مطالعه بیشتر:

حفاظ جسم و روح

10 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X